Evothings Client fails to connect to workbench

Ask, and ye shall receive.
misshoran
Posts: 3
Joined: 18:25, 11 Sep 2015

Evothings Client fails to connect to workbench

Postby misshoran » 19:39, 11 Sep 2015

Hi Guys
The Arduino LED on/off TCP client detects PC running workbench but when you Run the program "Arduino LED on/off TCP" and then try to connect the Client I get the msg"Some Pictures have been blocked to prevent the sender identify your computer. Open this item to view the pictures"

When installed first it worked fine OS Windows 7 and Firewall on but since then I have installed Google 2 step verification, I am running Norton Security, Windows firewall is still on. I suspect from the warning msg it is one of the above probably Google 2 step verification or Norton Security but I have no idea where to check.
Please help

alex
Posts: 92
Joined: 00:59, 19 Nov 2013

Re: Evothings Client fails to connect to workbench

Postby alex » 20:08, 11 Sep 2015

It sound like the firewall being too efficient, without thinking too much. We've seen a number of cases where a managed network becomes so safe it becomes hard to use for developers.
I'd propose to try out the Evothings Studio 2.0 which assists PC and phone via a proxy, but regardless the Evothings Application needs to have permission to access the network by the OS, just like any other application running on the computer. You can find it here: https://evothings.com/download-evothings-studio-2-0-alpha/

p.s. The 2.0 version doesn't run the Evothings Client, but another app called Evothings Viewer, but the magic is the same!

best

Alex


Return to “Questions and answers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests