TI SensorTag CC2650 & CC2541 Sensors Demo - sensor stops

Discuss mobile apps for Texas Instruments products.
tsmith@cdswebinc.com
Posts: 6
Joined: 15:30, 09 Dec 2015

TI SensorTag CC2650 & CC2541 Sensors Demo - sensor stops

Postby tsmith@cdswebinc.com » 22:08, 09 Dec 2015

I'm using the example app with Workbench 2.0.0 beta2 with a CC2650STK w/firmware v1.2 and an ipad mini. The viewer works fine, the sensor comes online - STATUS: SENSORTAG_ONLINE, it all works great. After awhile the viewer status returns to "Press Connect to find a SensorTag". Does anyone know why this is happening and/or where to look for evidence at this point?
Thanks,
Tim

alex
Posts: 92
Joined: 00:59, 19 Nov 2013

Re: TI SensorTag CC2650 & CC2541 Sensors Demo - sensor stops

Postby alex » 22:39, 09 Dec 2015

Hi!

Are you running iOS 9 on the iPad?
What does the Log say under the "Tools" section of the Workbench if anything?
If you use another iPhone and/or Andriod device, do you get similar results?

What gives if you power cycle the tag, i.e. take the battery out and put it back in again?

best

Alex

tsmith@cdswebinc.com
Posts: 6
Joined: 15:30, 09 Dec 2015

Re: TI SensorTag CC2650 & CC2541 Sensors Demo - sensor stops

Postby tsmith@cdswebinc.com » 02:33, 10 Dec 2015

Hi Alex,
IOS 9.1. Workbench log: LOG: Error: EASYBLE_ERROR_DISCONNECTED. I have two tags and two ipads, each behaves the same way.

At this point I want to better understand the interactions and figure out how to make it more stable. Then at some point I could add a "depending on why we got here, lets re-establish the connection" loop into the code so that the app sync back up with the tag before the tag turns itself off.

I welcome your suggestions.
Thanks,
Tim

tsmith@cdswebinc.com
Posts: 6
Joined: 15:30, 09 Dec 2015

Re: TI SensorTag CC2650 & CC2541 Sensors Demo - sensor stops

Postby tsmith@cdswebinc.com » 02:36, 10 Dec 2015

Interesting to notice that I can force this same log entry: LOG: Error: EASYBLE_ERROR_DISCONNECTED by pressing and holding both buttons and then releasing, shutting the tag off. Takes me back to this interesting post, which I don't yet fully understand:
http://e2e.ti.com/support/wireless_conn ... 8/t/324590
Regards,
Tim

tsmith@cdswebinc.com
Posts: 6
Joined: 15:30, 09 Dec 2015

Re: TI SensorTag CC2650 & CC2541 Sensors Demo - sensor stops

Postby tsmith@cdswebinc.com » 22:33, 10 Dec 2015

Update: I changed the sample app to only enable the Temp services and it has been up now for over 24 hours. Very interesting... Tim


Return to “Texas Instruments”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests